Use the search!
Use the search!

Intrare

Kiosk.novoparts.ro este departamentul de dezvoltare al Novo Parts Group, înfiinţat în special în scopul prezentării şi accesării acelor produse, care prezintă soluţii pentru provocările prezente şi viitoare ale gestionării automatizate a numerarului, înlocuirii numerarului, imprimării de tichete, posibilitatea de gestionare cu touchscreen sau prin alte mijloace anti-vandal, managementul şi urmărirea clienţilor.

Fie că este vorba de construcţia de terminale KIOSK, POS, sisteme de acces şi de management al clienţilor, automate Vending şi de parcare, aparate de schimb monetar sau orice alt tip de aparat, cu experienţa a 20 de ani pe plan internaţional vă ajutăm să găsiţi dispozitivul perfect în atingerea scopurilor.

În cazul fiecărui produs vom aplica regula "3S": Support (asistenţă), Sales (vânzări), Service (servicii), dintre care în această ramură industrială accelerată punem accentul cel mai mare pe Support, pentru că soluţia cea mai bună poate fi găsită dacă planificarea are loc de la început cu sprijinul experţilor.

Cele mai importante categorii de produse:

Gestionare numerar

Imprimante termice

Monitoare

Touchscreen

Terminale info

Automate de plată

Automate de schimbat

Soluţii Kiosk combinate

Sisteme de acces şi management complet de clienţi

Tastaturi şi butoane antivandalism

 

Pentru fiecare produs comercializat de noi oferim service în garanţie şi postgaranţie şi furnizare de piese. Suntem prezenţi în 6 ţări cu grupul nostru de întreprinderi, serviceul nostru central este reprezentanţa oficială a numeroase mărci reprezentate de noi nu doar în Romania, ci şi pentru Europa Centrală-de Est. Găsiţi mai multe informaţii despre serviciile noastre pe siteul  http://service.gamecenter.ro